reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 7 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 7. týden roku 2018. Dalšími dvěma koly pokračuje Zimní Jezdecký pohár. Česká reprezentace zamíří do zahraničí a zahálet nebudou ani účastníci Světového poháru.
12.02.2018 11:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Sedmý týden roku 2018 bude na jezdecké události poměrně bohatý. V českém kalendáři jsou hned dvě kola Zimního Jezdeckého poháru ČJF. V sobotu 17. února se v Hradištku sjedou skokani a o den později budou v Brně závodit vozatajové.
 
Čeští reprezentanti zamíří na troje závody do zahraničí. Pavla Rubáčková a Xangai se představí na CDI3* v Le Mans (FRA) a na CSI do Lublinu v Polsku jede Aleš Opatrný a Sára Vingrálková. Do Vejer de la Frontera (ESP) na CSI se vypraví Emma de Moussac. 
 
Ve světě se rozběhne série Poháru národů. První kolo CSIO hostí souběžně USA a Spojené arabské emiráty. V Neumünsteru se pojede o další body do Světového poháru v drezuře.
 
Kdo se chce vyžít společensky, může v sobotu 17. února zajet do Kolína, kde se koná tradiční ples Středočeské oblasti ČJF.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE