reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 5 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 5. týden roku 2018. Druhým kolem pokračuje Zimní Jezdecký pohár ČJF. Tentokrát v parkurovém skákání. Odehraje se také vrchol Světového poháru spřežení…
29.01.2018 12:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Kolotoč závodů v zahraničí a koneckonců i v Česku běží naplno. Kalendář ČJF nabízí druhé kolo Zimního Jezdeckého poháru ČJF, které se odehraje v Královicích, kam zamíří skokané. 
 
V Evropě se odehraje významný mítink v Bordeaux. Nejen, že se tam pojede další kolo Světového poháru v parkurovém skákání, ale vyvrcholí tam při finále Světový pohár čtyřspřeží.
 
Parkurový Světový pohár se bude konat i na blízkém východě. Bodované kolo jejich ligy hostí Sharjah. 
 
Pokud mátě rádi společenské události, můžete zamířit na dva oblastní galavečery ČJF. V sobotu 3. února mají svůj ples na Vysočině v Stříteži u Jihlavy a Plzeňská oblast ČJF se k slavnostnímu vyhodnocení sezony sejde v tentýž den v Saloonu Roudná v Plzni.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE