reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 47 roku 2017

ikonka

V pravidelné rubrice přinášíme přehled akcí, jež přinese 47. týden. Světový pohár čeká další skokové kolo. Koná se v Madridu, kde odstartuje i série SP ve voltiži. Také česká reprezentace nebude zahálet. Vyráží do Kreuthu, Šamorína a Kronenbergu.
20.11.2017 11:16  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Kalendář akcí konaných v českých halách se omezil již jen na hobby soutěže. Halová sezona v Evropě je však v plném proudu a zapojí se do ní také čeští reprezentanti. Početná ekipa parkurových jezdců vyráží do nedalekého Kreuthu (GER) na CSI. Závodit tam budou mimo jiné Ondřej Zvára, Jan Štětina, Michaela Rodová, Filip Doležal či Anna Heldová.
 
V opačném směru se vydají Anna Kellnerová, Sára Vingrálková a Lucie Balhárková. Ty se představí na CSI v Šamoríně na Slovensku. Do Kronenbergu (NED) je přihlášená Zuzana Zelinková.
 
V týdnu číslo 47 pokračuje také Světový pohár v parkurovém skákání v rámci Západoevropské ligy. Již šesté kolo hostí Madrid, kde také odstartuje Světový pohár ve voltiži. 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE