reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 43 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 43. týden roku 2018. V domácím a zejména mezinárodním kalendáři je možné najít řadu vrcholných závodů. Česká reprezentace ani na podzim nezahálí…
22.10.2018 11:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V kalendáři akcí konaných v Česku během posledního říjnového víkendu najdeme například drezurní závody v Herouticích, skákat se bude ve Svinčicích, Děpoltovicích nebo Frenštátě.
 
V neděli 28. října ožije také dostihové závodiště ve Velké Chuchli, kde se poběží Cena prezidenta. 
 
Čeští jezdci zamíří také na zahraniční výjezdy. Do Rakouska na CSI ve Wiener Neustadtu jede početná ekipa, v níž nechybí Jan Štětina, Zdeněk Žíla, Matěj Kotalík či Kamil Papoušek. Emma de Moussac se představí při CSI v Opglabbeeku (BEL) a na CSI v Michalowicích v Polsku jsou přihlášení Aleš Opatrný, Filip Doležal a Lucie Strnadlová. 
 
Do Polska se vypraví také drezurní jezdci. CDI-W v Zakrzowě absolvuje Pavla Rubíčková, Julie Sekaninová se zúčastní juniorské rundy a Nikola Feherová s Markétou Lipinskou budou soutěžit v CDIP. 
 
V plném proudu je také halový Světový pohár v parkurovém skákání, jeho třetí kolo hostí Verona (ITA).
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE