reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 43 roku 2017

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 43. týden. V evropských halách pokračuje Světový pohár. Skokani zamíří do Verony na jeho 3. kolo. V plánu je také několik výjezdů českých reprezentantů...
23.10.2017 09:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V České republice se odehrají poslední rozlučkové závody ve všestrannosti v Pardubicích. Skákat se bude ve Zduchovicích, Frenštátu. Proběhnou i halové závody ve Svinčicích. Ty jsou nedaleko Mostu, kde se na hipodromu budou konat 29. října dostihy. O den dříve se poběží ve Slušovicích.
 
Čeští jezdci se chystají na tři mezinárodní mítinky v zahraničí. Emma a Charlotte de Moussac se představí na CSI v Olivě, Iva Eisermannová bude závodit na CSI v Neumünsteru.
 
Pět drezurních dvojic vyrazí do Polska na CDI Zakrzow. Do juniorské rundy jsou přihlášené Aneta Havlíčková s Fieneke, Eliška Skřivanová a Farewell a Eva Vavříková s Belle Ennie.
 
CDI2* pojede Fabrizio Sigismondi na Drambuie AK a do CDI-W nastoupí Pavla Rubíčková a Xangai.
 
Konají se i nezávodní akce. Navštívit můžete NH Kladruby, kde se 24. října koná přednáška na téma Historie a současnost Velké pardubické. V sobotu 28. října tam pořádají Hubertovu jízdu pro veřejnost.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE