reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 42 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 42. týden roku 2018. Venkovní sezona je u konce. Akce se tak, zejména v zahraničí, přesouvají do hal. Rozbíhá se Světový pohár. Závodí se ale i v Česku.
15.10.2018 11:12  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

V České republice se o víkendu 20. – 21. října bude skákat v Židovicích, Opřeticích, Suché, Brně či Vyškově. Pojede se také podzimní vytrvalost v Kolesách. 
 
Česká halová sezona nebývá tak pestrá jako ta zahraniční. Začal západoevropský Světový pohár v parkurovém skákání, jeho druhé kolo hostí od 18. – 21. října Helsinky. Rozběhne se také drezurní Světový pohár, který se bude konat v Dánsku v Herningu.
 
Odehraje se také mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti v Lion d´Angeres, kam míří i Miroslav Trunda a Trnka-Ruf a Martin Maival s klisnou Gidran XXI-2 Růžena.
 
Drezurní jezdkyně Kateřina Cox se v sedle Ajorna představí na CDI v Le Mans a Marek Klus bude skákat se svými koňmi v polských Michalowicích.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE