reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 42 roku 2017

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 42. týden. České jezdce čekají čtyři výjezdy včetně mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Odstartuje Světový pohár v drezuře, a to není vše…
16.10.2017 16:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Výběr závodů v českém kalendáři se s příchodem podzimu zužuje. Najdeme tam však v týdnu s číslem 42 například skokové závody v Suché a Brně, nebo drezurní závody v Herouticích.
 
Čeští jezdci zamíří na čtvery mezinárodní závody do zahraničí. Emma de Moussac a Lucie Perutíková se představí při CSI v Kronenbergu. Aleše Opatrného, Marka Kluse, Jiřího Hrušku a Kateřinu Zigovou čekají starty na CSI v polských Michalowicích.
 
V Lion D´Angeres se odehraje mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Česká republika tam bude mít zastoupení díky třem dvojicím. Pavel Březina bude sedlat Cona Ciu, Miroslav Trunda nastoupí do MS s koňmi Go´Brien a Shutterflyke. 
 
Vytrvalecká ekipa je přihlášená na CEI do Travagliata. Petr Jadlovský s Bint Akkra a Lucie Škábová s Taburem pojedou 120 km, Anna Bustová se Zojou a Petra Kokorová s Latif Ghazal se zúčastní soutěže na 90 km.
 
Mezinárodní scéna ožívá i díky halovému Světovému poháru Západoevropské ligy. V Helsinkách se pojede už druhý závod v parkurovém skákání, drezurní špička zamíří do Herningu.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na ihttp://info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE