reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 40 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 40. týden roku 2018. Přestože se podzim hlásí o slovo, najdete se stále mnoho závodů doma i v zahraničí. Bude se konat třeba letošní poslední MČR…
01.10.2018 11:01  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Na domácích kolbištích se odehrají závody v pestré paletě disciplín. V Hradištku se bude ve dnech 5. – 7. října konat skoková Podzimní cena EQ. Skákat se bude také v Brně Panské líše. Nebanice budou hostit drezury a ve Dvorečku se pojede všestrannost. 
 
V prvním říjnovém víkendu se odehraje poslední mistroství České republiky, a to v paravoltiži. Dějištěm bude VFU v Brně. 
 
Řada českých jezdců se chystá do zahraničí na mezinárodní závody. Anna Kellnerová a Zuzana Zelinková míří na CSI do španělské Olivy. Ve Wr.Neustadtu (AUT) se při CSI představí Petra Pařenicová, Kateřina Endrysová, Linda Hošková a Žaneta Pokorná. 
 
Eleonora Kinsky dal Borgo s hřebcem Star Wars W pojede CDI v Nice ve Francii. Petra Jadlovského čeká 160 km při CEI v Madine (FRA). Startovat bude s Karisou.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE