reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 38 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 38. týden roku 2018. Ten se ponese hlavně ve znamení Světových jezdeckých her, do kterých se v USA zapojí i čeští jezdci. Doma se bude konat třeba výstava Kůň v Lysé nad Labem.
17.09.2018 12:58  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Světové jezdecké hry začaly v Tryonu (USA) 11. září, takže v týdnu s číslem 38 vstupují do své druhé poloviny. Ke slovu se dostanou i čeští jezdci. Představí se paradrezurní reprezentantka Anastasja Vištalová, parkuroví jezdci Ondřej Zvára a Emma de Moussac, voltižní skupina i jednotlivci Kateřina Kocurová a Jan Hablovič. Chybět nebude také Jiří Nesvačil jun., kterého čeká soutěž čtyřspřeží. Akci provází organizační potíže i rozmary počasí, o posunech a změnách v programu pravidelně informujeme.
 
Na domácí půdě se odehraje Festival mladých koní ve Zduchovicích či Podzimní hořovická tour. Na výstavišti v Lysé nad Labem se bude konat výstava Kůň 2018, kde nebude chybět také stánek společnosti Equinet. Těšit se můžete na řadu vystavovatelů a také na páteční a sobotní večerní show. Hlavním lákadlem bude vystoupení Portugalské školy jezdeckého umění.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE