reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 37 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 37. týden roku 2018. Nejvýznamnější událostí nejen týdne, ale celého roku, jsou Světové jezdecké hry, která začínají 11. září. To však není všechno…
10.09.2018 11:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Od 11. září se bude pozornost všech fanoušků jezdectví upínat na americký Tryon, kde se budou konat Světové jezdecké hry. Čeští jezdci tam budou závodit ve čtyřech disciplínách. Všichni přijdou ke slovu až od týdne číslo 38 a jejich startům se budeme podrobně věnovat.
 
Nezahálí však ani další reprezentanti ČR. Do polské Strzegomi vyrazí početná ekipa na CIC. Ve dvou hvězdách pojede Barbora Kamírová s Vanessou Mae, Petr Myška na Obora´s Shut It Out, Adéla Svobodová v sedle koní Double Clear SL a Urleven Barnaul SL. Doplní je ještě Miroslav Trunda s Shutterflyke.
 
Tři hvězdy čekají na Šárku Douchovou s Arizonou, Michala Slezáka a koně Over Look, Miroslava Trundu s Go Brienem, Šárku Votavovou s hřebcem Teddy Ready a Miriam Záveskou na Expectancy Lucy. V soutěži pro mladé koně se představí Miroslav Trunda s klisno Trnka Ruf.
 
Češi se představí i v Drebkau, kde se konají mezinárodní závody spřežení. V kategorii párů pojede Jan Nesvačil a Jaroslav Juráň. 
 
Mistrovství světa mladých parkurových koní v Lanakenu bude také cílem českých dvojic. Nahlášeni jsou Filip Doležal s Chaccomilou a Naganem, Marek Klus s hřebci Caloxem a Solidatem, Lenka Matunová s Hicksteadem TN a Jakub Štěrba s píseckým hřebcem Heartvitem ZH.
 
Na domácí půdě se pojede další kolo Českého skokového poháru, které hostí Frenštát pod Radhoštěm. Martinice se stanou dějištěm akce s názvem Czech Rider Games, Hradištko pořádá finále drezurního KMK a Národního drezurního poháru.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE