reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 36 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 36. týden roku 2018. V České republice se odehraje jedno z poslední MČR, a to v reining. Bude se konat finále KMK ve skákání. Po přestávce pokračuje GC v Římě.
03.09.2018 11:19  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Jeden z posledních republikových šampionátů se bude konat během druhého zářijového víkendu v Kozlovicích. Rozhodne se tam o medailistech v reiningu. 
 
V Hradištku vyvrcholí skokové KMK a proběhne tam i finále Champions Tour. Ve Zduchovicích je na programu také finálový mítink, a to seriálu Channel Star. 
 
Čeští jezdci opět míří do zahraničí na mezinárodní závody. V Římě se odehraje další kolo Global Champions. Zúčastní se ho Anna Kellnerová, která nastoupí za Prague Lions. 
 
Početná ekipa jede na CSI2*W do Pezinku na Slovensko. Startovat tam budou třeba Ondřej Zvára, Marek Klus, Rudolf Doležal či Jan Štětina. Emma de Moussac je na soupisce pro CSI v Lieru (BEL) a Zuzana Zelinková s Romanem Duchačem jsou přihlášení do CSI3* v Paderbornu. Petr Lacina a Kamikatze pojedou všestrannost, konkrétně CCI3* v Sopotech (POL). 
 
Bez české účasti se obejde MS mladých koní spřežení, které hostí maďarský Mezohegyes. V Kanadě ve Spruce Meadows vyvrcholí při CSIO5* Rolex Grand Slam. 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE