reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 32 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 32. týden roku 2018. Český parkurový tým čeká důležitý Pohár národů v Budapešti, kde se rozhodne o účasti ve finále seriálu. Napilno budou mít i další reprezentanti.
06.08.2018 15:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Hlavní zahraniční událostí týdne s číslem 32 bude CSIO5* Budapešť, kde se rozhodne o finalistech seriálu Poháru národů v rámci druhé divize. Do Maďarska míří Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková, Marek Klus a Ondřej Zvára.
 
Další členka národní reprezentace Emma de Moussac se ve stejném termínu zúčastní CSIO v irském Dublinu. 
 
Zajímat nás bude také čtrnácté kolo Global Champions, které se odehraje za účasti Prague Lions v nizozemském Valkenswaardu.
 
České barvy nebudou chybět ani ve Strzegomi v Polsku, kam na mezinárodní závody ve všestrannosti míří šest dvojic. V kategorii CIC3* se představí Miloslav Příhoda s koněm Ferreolus Lat a Petr Lacina na Kamikatze. Dvouhvězdová úroveň čeká Martina Maivalda s klisnou Gidran XXI-2 Růženou a Elišku Opravilovou s Dunkasem. Do jedné hvězdy nastoupí Petr Lacina na koni Trik a Lukáš Létal s Coco Ricem.
 
Na domácí půdě se odehraje řada národních závodů. V sobotu 11. srpna se bude konat atraktivní noční Velká cena Ptýrova v rámci Českého skokového poháru. Ve Zduchovicích pak proběhne další mítink Channel Star.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE