reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 30 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 30. týden roku 2018. Ve Zduchovicích se pojede MČR seniorů a YR ve skákání, Hradištko hostí Drezurní šampionát. Řada jezdců také vyráží za hranice na mezinárodní závody…
23.07.2018 12:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Domácí kalendář nabízí desítky soutěží. Největší pozornost však bude budit mistrovství ČR v parkurovém skákání mladých jezdců a seniorů, které se bude konat ve Zduchovicích. Hradištko ožije drezurou při šampionátu rovněž v kategoriích mladých jezdců a seniorů. 
 
Řada Čechů vyrazí na mezinárodní závody do zahraničí. V Berlíně bude pokračovat Global Champions, které se zúčastní členové Prague Lions. Češti reprezentanti také nebudou chybět při CSI v Šamoríně na Slovensku. Zastoupení bude mít ČR i v Lieru a Zuidwolde. 
 
Kateřina Cox se chystá na CDI v Hicksteadu, kde se také pojede CSIO5* s parkurovým Pohárem národů započítávaným do Divize 1. Česká vlajka bude také ve startovních a výsledkových listinách vytrvaleckých závodů CEI v italské Pise.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE