reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 24 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 24. týden roku 2018. Na programu jsou jedny z vrcholných mezinárodních závodů v ČR CDI-W v Brně. Češi vyrazí na několik výjezdů včetně dalšího kola Global Champions.
11.06.2018 11:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Další, na jezdecké akce bohatý, týden je před námi. V České republice je vypsána více než třicítka oficiálních i hobby závodů. Zastoupeno bude několik disciplín, nejpočetněji skoky, ale závodit se bude i v drezuře, všestrannosti, reiningu a vytrvalosti.
 
Panská lícha bude hostit další ročník Světového poháru v drezuře CDI-W a CDI3* a dalších kategorií pro pony, juniory a mladé jezdce. 
 
V Lošticích se pojede Zlatá podkova ve všestrannosti a parkurový Channel Star bude pokračovat ve Zduchovicích. 
 
Do zahraničí míří Češi na řadu mezinárodních závodů. V Cascais bude pokračovat série Global Champions za účasti Prague Lions. Reprezentanti ČR se představí i na CSIO v Sopotech a CSIOJY v Hagenu. 
 
Ekipa vozatajů vyráží do Altenfeldenu na CAI, zastoupení budou mít české barvy i na CDI Harthill a CIC Nunney.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE