reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 20 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 20. týden roku 2018. Dalších sportem nabitých sedm dní čeká české jezdce. Jen v zahraničí se představí na devíti akcích, v Česku pokračuje ČSP i Zlatá podkova…
14.05.2018 11:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Třetím kolem Českého skokového poháru je Velká cena Ostravy, která proběhne od 18. do 20. května. Ve stejném termínu bude pokračovat také Zlatá podkova ve všestrannosti, kterou hostí Borová a také vozatajské kolo, jež se koná v Těšánkách. 
 
V Hořovicích se pojede druhý mítink parkurové květnové tour, skákat se bude i v Nových Zámcích. Národních závodů je napříč republikou na tři desítky. 
 
Češi se představí také na několika zahraničních závodech. Začátkem týdne budou soutěžit Anna Kellnerová a sestry de Moussac na CSI2* ve Valkenswaardu. Chybět nebudou naši zástupci také na CSI v Ebreichsdorfu. Zuzana Zelinková přijala pozvání na čtyřhvězdové CSI do Wisebadenu a Aleš Opatrný zamíří až do daleké Jižní Korey. Družstva dětí, juniorů a mladých jezdců čeká CSIO v Lamprechtshausenu.
 
Jan Zamec se Sandrem a Eva Jančaříková a Iffendicem jsou přihlášeni na drezurní CDI mladých koní v Ranshofenu. Pavla Rubíčková a Xangai pojedou CDI3* v Cascais. 
 
Výjezdy čekají i jezdce všestrannosti. V britském Rockinghamu bude česká vlajka ve startovní listině CIC2* a početná ekipa jede do Dunakeszi. Tam se představí mimo jiné Eliška Opravilová či Martin Maivald.
 
Fanoušci špičkového sportu se mohou těšit také na další soutěž Poháru národů první evropské divize, který se bude konat při CSIO5* v La Baule.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE