reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 13 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 13. týden roku 2018. Čeští jezdci se objeví na šesti mezinárodních závodech v zahraničí a také národní kalendář nabízí řadu převážně parkurových závodů…
26.03.2018 12:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká vlajka bude viset nad kolbišti v Arezzu (ITA), Bonheidenu (BEL) a Kronenbergu (NED), kde budou jezdci závodit na parkurových CSI. Drezurní soutěže se pojedou za účastí našich reprezentantů ve Wr. Neustadtu (AUT). Voltižní ekipa zamíří do italské Fossalty na CVI a v Itálii se představí také jezdci všestrannosti při CIC2* Pratoni de Vivaro.
 
V kalendáři České jezdecké federace najdeme hlavně parkurové závody. Skákat se bude o Velikonocích na oficiálních závodech v Opřeticích, Novém Městě, Děčíně, Sviadnově, Čisovicích a Bohuňovicích. Drezura se pojede v Přední Kopanině a Herouticích a do Hoštky vyrazí vytrvalci.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE