reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 11 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 11. týden roku 2018. Ve Zduchovicích zahájí Indoor Tour a závodit se bude i jinde v Česku. Konají se i zahraniční závody s českou účastí, a není jich málo…
12.03.2018 13:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

V národním kalendáři ČJF najdeme v jedenáctém týdnu letošního roku zduchovickou Indoor Tour v parkurovém skákání, která bude probíhat po oba víkendové dny, tedy 17. – 18. března. V sobotu 17. března se bude skákat také ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde se koná Pohár žen.
 
Reprezentanti ČR se představí na pěti závodech v zahraničí. Ve Vejer de la Frontera (ESP) pokračuje série závodů CSI v rámci Sunshine Tour, na které nechybí české barvy od prvního mítinku. Nejinak tomu bude i v týdnu od 13. do 18. března.
 
Početná ekipa parkurových jezdců míří do italské Cervie a česká vlajka bude ve startovních listinách i na CSI v Lieru (BEL). 
 
Kateřina Cox a Pavla Rubíčková budou závodit na drezurním CDI3* v Keysone ve Velké Británii.
 
Zastoupení bude mít Česko i ve všestrannosti v CIC1* Casorate Sempione, kam vyrazí Eliška Opravilová.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE