reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 10 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 10. týden roku 2018. Pokračovat bude Zimní jezdecký pohár ČJF v parkurovém skákání. Skokany čeká CSI ve Vejeru a konat se budou i závody Světového poháru.
05.03.2018 09:33  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Zimní jezdecký pohár České jezdecké federace čeká další parkurové kolo. Odehraje se v sobotu 10. března v Hradištku u Sadské. 
 
Ve stejný den se můžete věnovat i společenskému vyžití. Na Žofíně proběhne ples Koně na Žofíně a ještě před tím v prostorách tohoto paláce vyhlásí úspěšné jezdce a koně roku 2017 oblast Praha. Jezdci vytrvalosti se sejdou ve Vigvamu v Němčicích, aby vyhodnotili uplynulý rok.
 
Za hranicemi je sportovní sezona v plném proudu. České barvy se objeví na CSI ve Vejer de la Frontera, kde po několik týdnů probíhá jarní Sunshine Tour. Pětihvědové CSI se odehraje v s´Hertogenbosch a spolu s ním také další kolo drezurního Světového poháru.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE