reklama 11A

Jezdecká školička a akční nabídky DaJ

/PR článek/ Ve čtvrtek 17. listopadu, v den státního svátku, bude v obchodním domě pro jezdce a koně Dance and Jump v Praze otevřeno od 10 do 18 hodin. Na tento den je připraveno opět nepřeberně atraktivních nabídek. Mnohé z nich se budou týkat dětí…
09.11.2011 13:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Jezdeckou školičku Dance and Jump najdete nově v Měšicích u Prahy. Foto archiv Dance and Jump
 
V průběhu celého dne bude  totiž  probíhat představení a slavnostní zápis do Jezdecké školičky Dance and Jump, kterou otevíráme v Měšicích u Prahy. Po celý den bude přítomna paní ředitelka školičky a lektoři, kteří Vás podrobně seznámí s celým projektem a zodpoví veškeré Vaše dotazy. V prodeji budou též dárkové poukazy na jednotlivé lekce či celé výhodné balíčky. Zápis na jednotlivé lekce  bude pro tento den za  akční ceny. K této slavnostní akci se váže i mnoho výhodných nabídek na jezdecké vybavení pro děti, a to až 70% slevy  na jezdecké a volnočasové vybavení pro děti a mimořádná slevová akce s firmou Casco pouze pro tento den, a to 15% sleva na nejoblíbenější dětské přilby Casco Nori a Choice. Se správným výběrem Vám v dopoledních hodinách poradí zástupce firmy Casco pan Jan Bureš.
 
Další prezentací  v prostorách našeho obchodního domu bude tento den prezentace sušených travin a bylin firmy Agrobs, kterou zde představí výhradní dovozce těchto výrobků do ČR, paní Hana Hughes. Rovněž tyto výrobky si pouze  v tento den můžete koupit s 10% slevou.
 
Velkým lákadlem pro 17. listopad  rozhodně bude také  mimořádná cena zimního mazání Effol za 49,- namísto obvyklých 275,- . Dospělé zákazníky jistě potěší totální výprodej zimních vest, kde se ceny pohybují od 250,- a zimních bund, které můžete zakoupit od 390,- . Další slevové  nabídky, týkající se oblečení, kosmetiky, či vybavení pro koně  naleznete na našich www.danceandjump.cz. Po celý den bude také nabídnuto našim zákazníkům občerstvení a káva či horká čokoláda zdarma.
 
Budeme se těšit na Vaši návštěvu!
 
Váš Dance and Jump Team



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE