reklama 11C

Jezdecká inzerce CZ si vede velmi dobře

ikonka

Inzertní portál Jezdecká inzerce CZ sice funguje pouhé 2 měsíce, ale hned krátce po spuštění se zařadil mezi nejsledovanější inzertní stránky s koňskou tematikou. Za říjen zaznamenal dle Google Analitics přes 20.000 návštěv od téměř 11.000 uživatelů…
15.11.2017 10:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Ti si prohlédli za desátý měsíc roku 2017 zhruba 72.000 stránek, průměr tak přesahuje 3,5 prohlédnutých stránek za jednu návštěvu. 
 
Ačkoliv se jedná o nový web, o němž se postupně dozvídají další a další uživatelé, sledovaností si vede srovnatelně, či dokonce ještě lépe, než některé tradiční internetové stránky zaměřené na koňskou inzerci, příp. koňské inzertní rubriky velkých portálů. 
 
Potěšitelná jsou také další uživatelská čísla. Na Jezdecké inzerci CZ se registrovaly za zmíněné dva měsíce čtyři stovky uživatelů. Ti vložili přes 550 inzerátů obsahující více jak 2100 fotografií. Aktuálně však na stránkách najdete „jen“ 377 aktivních inzerátů. A to znamená jediné – více jak 170 inzerátů splnilo účel, a tudíž je uživatelé smazali, jelikož nabídka není aktuální. To je samozřejmě velmi dobrá vizitka, neboť se jedná cca o 30 % úspěšnost ze všech vložených inzerátů! 
 
„Přestože se jedná o velmi příznivé informace, jsme hluboce přesvědčeni, že veškerá statistická čísla ještě výrazně porostou. Je vidět, že pro podobný inzertní koňský web, který je přehledný a jednoduchý na ovládání, zde byla velká mezera na trhu a jsme moc rádi, že jsme uživatelům internetu mohli nabídnout tento moderní nástroj, jak nabízet či poptávat cokoliv kolem koní – ať už se jedná o obchod, nebo služby,“ uvedl Josef Malinovský - jednatel společnosti Equinet s.r.o., jež je provozovatel stránek Jezdecká inzerce CZ, ale také serverů Jezdci.cz, EquiTV.cz a dalších internetových projektů s koňskou tématikou.
 

Web Jezdecká inzerce CZ najdete na adrese www.jezdeckainzerce.cz.

 

Přehled všech projektů skupiny EQUINET najdete na www.equinet.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE