reklama 11B

Jezdci na pony mají za sebou první kola na MČR

ikonka

Letošní mistrovství České republiky na pony ve skocích i drezuře opět hostí Zduchovice. Jezdci na pony se v jednotlivých kategoriích představili při prvních kolech během čtvrtečního dne 23. srpna. Mezi skokany bylo vidět mnoho nul…
23.08.2018 21:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Skokoví jezdci závodí při mistrovství České republiky v sedle pony celkem ve čtyřech kategoriích. Jezdci ve věku 8-10 let na pony ZLPA měli připravenou stylovou soutěž, kde se nejvíce dařilo Anně Kykalové se Sunny Boyem 1. Druhá je s odchylkou dvou desetin bodu Laura Wiesnerová se Sweet Heart. Třetí místo průběžně patří Kristýně Veverkové, která má s poníkem Sankao na kontě 0,8 trestných bodů.

Jezdci ve věku 11-13 let se představili ve dvou soutěžích, a to při LPA a LPB. V rámci soutěže pro pony do 135 centimetrů (LPA) bylo v prvním kole k vidění rovnou 23 bezchybných výkonů. Podobné to bylo mezi stejně starými jezdci s pony kategorie B (LPB). Nulu na kontě má po prvním dnu 28 dvojic. Více tak napoví až další průběh mistrovství.

Nejstarší jezdci ve věku 14-16 let absolvovali první kolo na parkuru SPB. Do druhého kola vstupuje devět dvojic s čistým kontem.

V drezurní úloze pro jezdce v kategorii Master je po prvním kole na čele Anna Procházková. Tato jezdkyně jako jediná zaznamenala s Nice Guy výsledek nad 70 % a má slušný náskok na zbytek startujících. Mezi jezdci ve věku 11-13 let jsou výsledky poměrně vyrovnané a tři jezdkyně mají mezi sebou rozdíl méně něž jedno procento. Na čele je s 69,871 % Johana Vášáryová s Goldenbay Happy Morning.

Nejmladší jezdci ve věku 8-10 let na pony S a A závodí také v kombinované soutěži, kde na ně čeká drezura i parkur. První místo si zatím drží Emma Kykalová s poníkem Twicky.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.  Online výsledky je možné sledovat TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE