reklama 11A

Jezdci.cz slaví půl roku existence

V neděli 10. dubna to bude přesně půl roku, co byl spuštěn portál Jezdci.cz. Stalo se tak přesně 10. 10. 2010 v 10 hodin a 10 minut. Za těchto šest měsíců si získal přízeň stovek až tisíců čtenářů, kteří se na něj pravidelně vrací...
08.04.2011 16:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Jako malý dárek sobě i vám jsme nadělili několik více, či méně viditelných úprav.
 
V první řadě je to nové rozvržení titulní stránky, kdy již v pravé polovině nejsou vedle sebe ve dvou sloupcích klubové informace a aktuality, ale jsou seřazené za sebou dle termínu publikace. Nadále si však můžete pomocí horizontálního menu vyfiltrovat články z příslušné kategorie. Věříme, že se tak pro vás stane titulka mnohem přehlednější!
 
Druhou novinkou jsou dvě nové reklamní pozice o velikosti 480 x 270 pixelů, které by se měly již brzy zobrazovat napříč celým webem a budou nabízeny formou placené inzerce na konkrétní časové období.
 
A třetí změna se týká těch, kteří aktivně přidávají na náš web záznamy o jezdeckých závodech. Ti již mohou editovat jednotlivé soutěže, aniž by museli jít do svého uživatelského profilu. Nově jsme jim totiž doplnili odkaz na editaci soutěží přímo v záznamu (viditelný jen pro přihlášeného autora, či spoluautora záznamu). 
 
Doufáme, že všechny tyto změny uvítáte a čtenářská přízeň webu Jezdci.cz poroste alespoň stejně rychle, jako doposud. 
 
Za Tým Jezdci.cz
Josef Malinovský



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE