reklama 11B

Jezdci.cz jsou tu pro vás přesně čtyři roky!

Přesně před 4 lety – 10. 10. 2010 v 10.10 hodin byl spuštěn zpravodajský portál Jezdci.cz! Za tu dobu naše stránky navštívil 1,25 milionu čtenářů, kteří si prohlédli 4 miliony stránek! Sledovanost nepřetržitě roste až k 80 tisícům návštěv za měsíc!
10.10.2014 10:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Jsme tu pro vás již 4 roky! Web Jezdci.cz byl zprovozněn 10. 10. 2010 v 10.10 hodin!
 
Celkem jsme pro vás již publikovali 5400 článků a v naší databázi je zadáno 2180 jezdeckých závodů, které ve většině případů obsahují kompletní sestavu rozpisu, startovních listin, výsledků, ale často plánků kurzů soutěží, odkazy na fotogalerie a videa. Tuto službu jsme systematicky začali poskytovat pro všechny pořadatele oficiálních i neoficiálních jezdeckých akcí jako první a za čtyřleté období se z toho stal pro jezdce naprostý standard. Dnessi málokdo umí představit, že by vyrážel na závody, aniž by tušil, jaké startovní číslo a kolikátý zhruba bude startovat. Stalo se zcela běžnou záležitostí, že i u řadových sportovních akcí, které mají svůj záznam na Jezdci.cz, je sledovanost výsledkového servisu v řádech tisíců návštěvníků
 
Jsme moc rádi, že jste si náš web oblíbili a udělali jste z něj zpravodajskou jedničku pro jezdecký sport. Nadále se budeme snažit naše služby vylepšovat, abyste měli stále více důvodů se k nám vracet. Děkujeme za vaši přízeň!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE