reklama 11B

Jednání o startu na národních polských závodech

ikonka

Jak jsme vás již dříve informovali, Polská jezdecká federace vypověděla smlouvu, kterou měla dohodnutou právě s Českou jezdeckou federací, a to ohledně startu na národních závodech. Přinášíme aktuální stav a také jak se k výsledku postavila ČJF…
27.02.2018 18:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V předešlých letech se díky smlouvě mezi Polskou federací a ČJF akceptovaly starty na národních závodech v obou zemích. I přes několikaměsíční jednání se nepodařilo najít shodu a odvrátit tak negativní dopad, které toto zrušení smlouvy přináší.  

Přitom právě v Polsku se čeští reprezentanti představovali na národních závodech opravdu často, a to ať již při drezurním mítinku CDN v Zakrzowě, závodech všestrannosti ve Strzegomi či na skokovém klání v Michalowicích.

Jako reakci na tuto událost Rada ČJF schválila úpravu Sazebníků tak, že povolení pro starty na národních závodech v Polsku nebudou zpoplatněna. Tato změna bude platit od 1. března 2018.  Česká jezdecká federace tak upozorňuje, že zrušení smlouvy nemá pro české jezdce ten následek, že by museli platit 4000 Kč za vystavení ročního povolení.

Jezdci, kteří budou žádat povolení, se mají obrátit na sekretariát, a to konkrétně na Kateřinu Babinskou (katerina.babinska@cjf.cz).

Zůstává tak poplatek, který vyžaduje Polská jezdecká federace. Podmínky startu na závodech v Polsku si můžete přečíst na oficiálních stránkách Polské jezdecké federace (PZJ), a to POD TÍMTO ODKAZEM.

Zdroj: www.cjf.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE