reklama 11D

Informace červnového předsednictva SCHČT k soudům

V návaznosti na informace o rozhodnutí českobudějovického soudu v kauze územní schůze SCHČT v dubnu 2016 ve Zduchovicích, dorazila do redakce Jezdci.cz informace červnového předsednictva SCHČT, že se proti rozhodnutí hodlá odvolat.
28.03.2017 14:29  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz
 
Podle informací zveřejněných na webu www.schct.cz, který spravuje prosincové předsednictvo SCHČT, rozhodl 20. března soud v Českých Budějovicích, že územní schůze konaná v dubnu 2016 ve Zduchovicích je neplatná. Informace jsme přinesli ZDE.
 
V reakci na toto zaslalo červnové předsednictvo SCHČT svůj přehled důležitých informací týkajících se soudních rozhodnutí v celé kauze SCHČT.
 

CELÉ VYJÁDŘENÍ ČERVNOVÉHO PŘEDSEDNICTVA ČTĚTE ZDE

Červnové vedení se rozhodlo pokusit se o dohodu s vedením zvoleným na celostátní schůzi v prosinci 2016. Doslova ve svém vyjádření uvádí:

"S ohledem na komplikovanost celé záležitosti a skutečnost, že situace neprospívá zejména členům SCHČT, tedy chovatelům plemene český teplokrevník, se předsednictvo SCHČT pokouší uzavřít dohodu s bývalým předsednictvem, která by vedla k ukončení sporů a navrácení se k plné práci SCHČT ve prospěch jeho členů." 

Návrh na dohodu najdete v tomto odkazu.

Celý komplikovaný stav, který trvá již od jara 2016, je popsán v mnoha příspěvcích níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE