reklama 11D

Hvězdně obsazené CSIO v Šamoríně s českou účastí

ikonka

Ve dnech 26. – 29. dubna se v Šamoríně na Slovensku uskuteční mezinárodní závody nejvyšší kategorie CSIO5* s týmovou soutěží Nations Cup. Startovní listiny jsou plné zvučných světových jmen. Nechybí mezi nimi také dva čeští reprezentanti.
23.04.2018 16:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Zuzana Zelinková se zúčastní CSIO Šamorín. Foto: Kateřina Návojová
 
Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára budou během posledního dubnového víkendu reprezentovat Česou republiku na parkurovém CSIO5* v Šamoríně. Čekají je soutěže pro jednotlivce. Zuzana Zelinková přiveze do pětihvězdové úrovně Caleriho II, Kleiner Lorda a Larimu. Ondřej Zvára má na soupisce Cento Lana a Cardiffa Dwerse Hagen Z.
 
Do týmové soutěže Poháru národů nastoupí osm celků, a to Belgie, Brazílie, Irsko, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko a Švýcarsko. Představí se světová špička. Dorazí mimo jiné Steve Guerdat a Pius Schwizer (SUI), Alberto Zorzi (ITA), Henrik von Eckermann (SWE) nebo Pieter Devos (BEL).
 
Současně s pětihvězdovým mítinkem se odehraje také CSI2*, v němž má Česko další čtyři želízka v ohni. Jiří Hruška bude sedlat Oridu-M, Anna Kellnerová přijede s Colandem 21, I´m Special Van´t Heike a Silverstonem G. Nechybí rovněž Marek Klus (Carison, Al Cambero a Sabelius) a Vladislava Humplíková s Buenou Utopií.
 
Program závodů s Pohárem národů je oproti tradičnímu formátu letos nový. Grand Prix se pojede v pátek 27. dubna a dříve páteční soutěž družstev čeká jezdce naopak až v závěru mítinku, tedy v neděli 29. dubna. 
 

Výsledky z CSIO a CSI v Šamoríně najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE