reklama 11D

Hvězdně obsazené CSI Treffen okusí Anna Kellnerová

Závody kategorie CSI5* Villach - Treffen přilákaly k účasti špičkové jezdce z celého světa. Na startu nebude chybět úřadující mistr Evropy či vítěz Světového poháru. Při souběžných CSI2* se představí také česká jezdkyně Anna Kellnerová…
14.06.2016 15:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Anna Kellnerová s Atessou bude závodit na CSI2* Treffen. Foto: archiv Jezdci.cz
 
Anna Kellnerová nastoupí k soutěžím kategorie CSI2* v Treffenu s dvěma koňmi Atessou BLH a Classicem. Závodit s bude mimo jiné Judy Ann Melchior z Belgie či Athina Onassis, která startuje za Řecko
 
V Treffenu se však ve dnech 16. – 19. června jedou i hvězdně obsazené soutěže pětihvězdové úrovně. Nastoupí do nich špičkoví jezdci z patnácti zemí z celého světa. Belgie například posílá prakticky celou áčkovu reprezentaci. Přihlášení jsou Gregory Wathelet, Pieter Devos, Olivier a Nicola Philippaerts a Jerome Guery.
 
Na německé soupisce můžeme číst tato jména: Christian Ahlmann, Marcus Ehning, Daniel Deusser, David Will a další. Francii bude reprezentovat Kevin Staut, Irsko Bertram Allen a Británii například John Whitaker a Laura Renwick.
 
Na startu nebude chybět úřadující mistr světa a Evropy Jeroen Dubbeldam (NED) a poslední vítěz finále Světového poháru Steve Guerdat (SUI). 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE