reklama 11B

Hruška sedmý v pátečním vrcholu CSI Michalowice

ikonka

Čtyři české dvojice nastoupily do páteční nejvyšší soutěže při CSI2* Michalowice, kde překážky měřily 145 cm. Nejvíce se zde v pátek 19. října dařilo Jiřímu Hruškovi, který v sedle Oridy-M po bezchybné jízdě obsadil 7. příčku…
19.10.2018 19:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Čtyři české dvojice se postavily konkurenci více jak třiceti startujícím v páteční nejvyšší soutěži s výškou překážek 145 cm v rámci CSI2*.

Jako jediný dojel bez trestných bodů pod českou vlajkou Jiří Hruška, který se tak v sedle Oridy-M radoval ze sedmého místa. Marek Klus spolu s Carisonem i Aleš Opatrný s Chachou dojeli do cíle této náročné zkoušky shodně s osmi trestnými body. Sára Vingrálková počítala s Celanou o dvanáct trestných bodů více.

Elitní desítku uzavřel Aleš Opatrný v další soutěži CSI2* s výškou překážek 140 cm, když s Clintgoldem překonal obě fáze s nulou. Alešovi se podařilo obsadit i hned následující příčku, a to s jednou chybou ve druhé fázi, kterou zaznamenal s Idariem Van Het Netehof.

Další bezchybný výsledek pro českou vlajku zaznamenal tento český jezdec v soutěži určené pro šesti- a sedmileté koně, což stačilo na šestnácté místo výsledkové listině, které obsadil v sedle Areta.

Kompletní výsledkové listiy najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE