reklama 11A

Hrubešová vítězkou zduchovického ST při ČSP

ikonka

Ve čtvrtek 27. září pokračoval finálový mítink Českého skokového poháru ve Zduchovicích. O vrchol druhého závodního dne se postarala soutěž ST¬*, která byla hodnocena na čas. Nejlepší výsledek se nakonec podařil Dominice Hrubešové…
27.09.2018 18:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V závěrečné soutěži čtvrtečního dne, parkur ST*, podala nejlepší výkon Dominika Hrubešová. V sedle Luckyho 23 absolvovala trasu parkuru nejen bezchybně, ale ve skvělém čase 60,75 vteřiny. To se nikomu z šestnácti dalších bezchybných nepodařilo překonat. Absolutně nejrychlejší jízdu předvedla v čase 58,16 vteřin Iva Holíková, s Normanem 1 však jedenkrát chybovala.

Za vítězkou Dominikou Hrubešovou se na druhé místo dostala Sofie Najmanová za výkon s Billy Baronem Z, když ztratila na první příčku zhruba vteřinu. Elitní trio pak uzavřel poslední startující Přemysl Adam s Cachasem.

Během čtvrtečního dne se v kolbišti představilo přes tři sta dvojic. Velký zájem byla i o seriálovou soutěž Czech Junior Cup. Tento den byla připravena soutěž na styl, která nakonec měla tři oddělení. Nejlepší hodnocení získali Tereza Svobodová se Sympatií S (8,8 bodů), Daniel Pospěch a Nos Stop Novaequi (8,8 bodů) a Jana Táboříková s Unwanted Zeusem (9,0 bodů).

Tento den nechyběla ani kvalifikační soutěž Amateur Tour, v níž stejně jako ve středu zvítězila domácí Kristýna Mázdrová s Nikolou 10. Pro Amatéry bude v pátek připraveno poslední dílčí finále, které uzavře tento závodní den.

Zahajovat naopak bude uzavřená soutěž pro juniory při Czech Junior Cupu, a to od 8:00 hodin.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE