reklama 11C

Hrajte o softshellovou vestu HELITE s airbagem

Chtěli byste vyhrát softshellovou jezdeckou vestu HELITE s airbagem? Není nic snadnějšího, než vyplnit jednoduchý dotazník, a to buď elektronicky, nebo v papírové podobě při Jezdeckém festivalu v Lysé, kde proběhne 26. 3. veřejné losování vítěze!…
17.03.2017 13:23  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Připomínáme, že účastníci čtvrtého ročníku Jezdeckého festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem, který se koná od 22. do 26. března 2017, budou mít možnost si před každou ze skokových a vozatajských soutěží ZDARMA vyzkoušet použití jezdeckého aribagu!
 
Při objednání vesty v průběhu Jezdeckého festivalu obdrží každý zákazník dárek v hodnotě 1200,- Kč (dvě bombičky k vestě zdarma).
 

DOTAZNÍK PRO ÚČAST V SOUTĚŽI NAJDETE TADY!

 
Dotazníky budou také k dispozici v papírové podobě po celou dobu konání Jezdeckého festivalu ve výstavní hale „C“, kde bude také osudí se všemi dotazníky – vč. těch zaslaných elektronickou formou!
 
Další informace hledejte na adrese www.helite.cz. Podrobnosti o Jezdeckém festivalu jsou na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech seriálu Zimní Jezdecký pohár ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE