reklama 11B

Hořovický pohár pokračoval čtvrtečními soutěžemi

Během druhého dne předposledního kola Českého skokového poháru, ve čtvrtek 10. září, se v Hořovicích uskutečnily celkem čtyři soutěže, a to včetně kvalifikace Amateur Tour a Czech Junior Cupu. O závěr dne se postaral parkur S*…
10.09.2015 21:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Úvodí soutěží dne byl parkur ZL, který se stejně jako všechny následující soutěže jel na čas. Jednalo e zároveň o třetí kvalifikaci Amateur Tour. Do bodování si největší bodový příděltéto soutěže zapsala Hana Dastychová za výkonklisnou Nirvana 1, po třech kvalifikacích nejvíce bodů Jiřina Kristýna Vlková s Conmirem. Ta nechyběla anijedné ze započítávaných soutěží. V rámci otevřené soutěže nenašla přemožitele Karolína Holubová a Washington. V soutěži L* se dařilo Jaroslavu Jindrovi, který dokončil se svými svěřenci na první i čtvrté příčce. Nejrychlejší jízdu předvedlBaloudai.

Velký počet jezdců se představilrámci Czech Junior Cupu. Na startovní listině bylo zapsáno více jak 60 dvojic. Dva koně sedlala i Kristýna Hofmeisterová, která nejprve vedlaApollem 7 a posléze předvedla ještě rychlejší výkon se Ziantusem M. Po vítězství sahal poslední startující Matouš Kořínek a Chique. Chyba na posledním skoku ho však o první příčku připravila. Byl však jediný, kdo pokořil čas Kristýny Hofmeisterové. Třetí příčku získala Sofie Najmanová a Stardano.

Početné startovní pole se sešlo i v závěrečné soutěži S*. Zcela suverénně si pro první místo dojel Jiří PapoušekRotterdamem, kteří od prvních metrů zvolili rychlé tempo a krátké nájezdy. V cíli byli o téměř deset vteřin rychleji než druhý umístěný Matouš Kořínek a Vigo 1. Elitní trio uzavřel František Stružinský a Zonnedoeptoltien.

Během pátečního programu se představí ještě více dvojic, než tomu bylo ve čtvrtek. Zároveň to bude první den, kdy bude parkury stavět Klaus Holle. Začátek první soutěže L* je v 8 hodin. Více informací naleznete na webových stránkách ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE