reklama 11C

Hořovický Český skokový pohár začal již ve středu

Předposlední část extraligového seriálu Český skokový pohár odstartovala již ve středu 9. září. V Hořovicích se během úvodního dne uskutečnilo celkem šest soutěží, z čehož tři byly určeny pro jezdce na pony. Dále jezdci bodovali v Amateur Tour…
09.09.2015 20:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český skokový pohár začal ve středu třemi soutěžemi pro velké koně, a to na stupních Z-L*. Nejpočetnější soutěží byl parkuru stupně ZL jedoucí se na čas, kde si pro první místo dojela Anna Kukrechtová a Loretta 3. Na druhé příčce skončil Miloslav Příhoda a Karantinus. Zároveň oba tito jezdci nechyběli anielitní pětce následující soutěže L*. Na první pozici všaktéto nejvyšší soutěži prvního dne dosáhla Kateřina NávojováTerezkou 1, a to s více jak třívteřinovým náskokem. Druhé místo připadlo opět Miloslavu Příhodovi, tentokrátFerreolus Interkonix. Elitní trojici uzavřela Anna Kukrechtová, a to se svým druhým koněm Éra 3.  V obou soutěžích získala čtvrté místo Barbora KukrechtováQuestorem. V rámci Amateur Tour se počítaly body ze soutěží Z a ZL. Po prvním dnu na svém kontě nejvíce bodů Jana Vlčková.

Pro jezdce na pony byly připraveny parkury ZLPSP. Ve dvounich zvítězila Natálie Veberováponíkem Chiko. V nejvyšší soutěži si pak pro první příčku dojela Klára Kumičíková a Iron Lady Moonlight. To byla zároveň jediná jezdkyně, kterásoutěži sedlala ponyho kategorie „A“. Všechny soutěže pony se jely na čas.

Během čtvrtečního dne se bude závodit ve čtyřech soutěžích, a to ZL - S*. Aktuální informace naleznete na webových stránkách skokového poháru ZDE. Číslo pro prezentaci je 603792958 (Jiří Bůžek). 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE