reklama 11C

Hořovická družstva i ST v pátek při ČSP

Hlavním bodem pátečního programu hořovického kola Českého skokového poháru bylo první kolo týmové soutěže Kap Jumping a také soutěž ST*, v níž se poprvé představili i koně chystající se do Velké ceny. Dne 11. září se dařilo Josefu Pařenicovi…
11.09.2015 23:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Josef PařenicaCaledou ujel všem svým soupeřůmsoutěži stupně ST* hodnocené na čas. Na druhé místo měl náskok více jak půldruhé vteřiny. Druhý nejlepší výkon podal Jiří Papoušek a Jenifer 4, následován Sergejem MotyginemDylanem. V této soutěži, stejně jako u zbylých, byl poslední překážkou časový limit. Ten mnoho dvojic překročilo. Páteční den byl zároveň první, kdy parkury stavěl zahraniční host Klaus Holle.

Desítka družstev se postavila na start soutěže KAP Jumping. První kolo se jelo na parkuru 130 centimetrů vysokém. Nejvíce se dařilo „Čechoslovákům“, kteří nastupují jako jediní do sobotního druhého kola bez trestných bodů. Tým startoval ve složení Anna Kellnerová (Curley Sue), Aleš Opatrný (Wally), Maroš Kuchár (Constance 3) a Jiří Papoušek (Bob Saint Clair. Dále postupují družstva Dance and Jump, Junioři, Internacionálové a Pepe Team. Rozdíly jsou však minimální, neboť nejhorším postupovým výsledkem je 5 trestných bodů.

Druhé kolo KAP Jumpingu se uskuteční v sobotu coby třetí soutěž čtvrtého závodního dne. Předcházet jí bude od 8 hodin parkur stupně S*, po němž odstartuje stylová soutěž Czech Junior Cupu. O závěr se pak postará parkur ST**, nepsaná generálka na Velkou cenu. Připomínáme, že závody můžete sledovat online ZDE. Na stránky seriálu se dostanete TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE