reklama 11C

Holíková stříbrná v Silver Tour v Arezzu

Závěrečný den Toscana Tour v italském Arrezu se českým zástupkyním opět povedl. V neděli 19. března se o nejlepší výsledek zasloužila Iva Holíková. S koněm Con Name Z obsadila druhou příčku v soutěži Silver Tour...
19.03.2017 18:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Iva Holíková nastoupila do soutěže Silver Tour hodnocené na čas s koněm Con Name Z. Parkur s výškou překážek 130 cm zajelo s čistým kontem celkem 12 dvojic. Vítěz této soutěže opravdu spěchal, protože naše česká reprezentantka na něj ztrácela více jak 4 vteřiny. Nakonec obsadila skvělé druhé místo.

Další dobrý výsledek si v neděli připsala i Barbora Tomanová. V soutěži Gold Tour sedlala opět klisnu Scarface. Tato česká dvojice absolvovala parkur 135 cm vysoký s nulou a obsadila pěknou 6. příčku.

Česká republika byla vidět i ve výsledcích soutěží při CSI1*. O to se zasloužila Tereza Svobodová. České jezdkyni se podařilo obsadit zlatou i stříbrnou příčku v Children Tour (110 cm). Do této soutěže nastoupila v sedle Catalpy P a Sympatie S. Tím ale její skvělé výsledky nekončily. S Terry Z se představila v parkuru Bronz Tour (120 cm), kde získala 4. místo.

Neméně úspěšná byla v nedělním programu i Kateřina Tomanová, které se dařilo hlavně v Bronz Tour. Ze 115 cm vysokého parkuru si odnesla v sedle Campuse 8. místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE