reklama 11C

Hatla na CCI v Badmintonu po drezuře dvaatřicátý

Jaroslav Hatla se svým koňským svěřencem Westwinds El Divo zvládli úvodní drezurní část čtyřhvězdičkové soutěže CCI v britském Badmintonu velmi dobře. S ohodnocením 65,33 % jsou před crossem na dělené 32. příčce s dalšími dvěma dvojicemi...
04.05.2013 18:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Celkem drezurní úlohu odjelo 84 startujících. Jaroslav Hatla jistě může být naprosto spokojen. Jen pro srovnání – před osmi lety s Kyrenejennalla's Boyem byl po drezuře na 56. místě a nakonec se umístili dvacátí šestí.
 
Zpět ale do současnosti. Jaroslav Hatla a  Westwinds El Divo si z drezurní úlohy v přepočtu odvážejí zatížení 51,3 body, což je o 15,3 bodu více, než má vedoucí závodník. Tím je Němec Michael Jung s La Biosthetique – Sam FBW. Ten zajel drezurní úlohu za 77,33 %. Na dalších dvou pozicích jsou Stefano Brecciaroli s Apollo VC Wendi Kurt Hoeve z Itálie a Dirk Schrade s King Artus z Německa. 
 
Dvě domácí hvězdy – Wiliam Fox-Pitt (Parklane Hawk) a Pippa Funnell (Redesigned) jsou prozatím na 5., resp. 7. řádku dílčí výsledkové listiny. Pippa Funnell se o stejnou příčku dělí ještě s německou jezdkyní Sandrou Auffarth (Opgun Louvo). Určitě nelze nezmínit z britských reprezentantů ještě Zaru Philips s High Kingdom. Ta je prozatím s 44,3 body třináctá. 
 
Velmi dobře si vedl s oběma svými koňmi novozélandský jezdec Andrew Nicholson. S Nereo je průběžně šestý, s Avebury pak čtrnáctý. Do první dvacítky se i se svojí stájovou dvojkou jménem Oslo vešel ještě William Fox-Pitt. S tímto koněm je na prozatímním 16. místě.
 
Kompletní výsledkovou listinu i další informace najdete na www.badminton-horse.co.uk.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE