reklama 11D

Hasnédlová třetí v dětské Grand Prix při CSI Linz

ikonka

Nedělní den 15. dubna je v rakouském Linzi ve znamení závěrečného dne mezinárodních skokových závodů. Během dopoledne se uskutečnila dětská a juniorská Grand Prix, přitom v té dětské se dařilo Elišce Hasnédlové. Po rozeskakování skončila třetí…
15.04.2018 11:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na děti čekala Grand Prix s výškou překážek 130 centimetrů. Pouze třem jezdcům se podařilo překonat všechny nástrahy parkuru bezchybně a udržet tak bezchybné konto. Mezi touto trojicí, která postoupila do rozeskakování, byla také jedna česká zástupkyně. Eliška Hasnédlová s koněm Ryania D´Amour nakonec napodruhé jednou chybovala a dojela si pro třetí příčku.

Dobré výkony předvedly i další české jezdkyně, s jednou chybou skončila Petra Pařenicová s Calledou i sobotní vítězka Valentýna Kuková a Spotlight Z.

V juniorské Grand Prix se představili účastníci na parkuru 140 centimetrů vysokém. Velice dobrou jízdu předvedly dvě české dvojice, které na parkuru nechybovaly. Bohužel pomalejší jízda je připravila o možnost startovat v rozeskakování. S jedním trestným bodem na svém kontě skončila na deváté příčce Tereza Svobodová s koněm Britanie a pouze o jednu pozici níže se umístila Linda Portychová a Davina M.

Další české dvojice si připsaly minimálně dvě shození.

Nedělní den vyvrcholí Grand Prix města Linze, která by se měla uskutečnit od 16:15 hodin.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv české ekipy (Kateřina Vašáková)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE