reklama 11B

Halové závody na území Rakouska do konce roku 2016

Do konce roku 2016 se bude v Rakousku závodit ještě mnohokrát na národních i mezinárodních závodech. Mezi nimi nechybí ani mezi Čechy oblíbené areály jako Ebreichsdorf, Stadl Paura či Wiener Neustadt. Vrcholem pak je CSI4* a CDI-W v Salzburgu…
14.10.2016 10:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během října se uskutečnítermínu 14. – 16. října mezinárodní závodyEbreichsdorfu (CSI2*) a také národní CSN-B ve Stadl Pauře. O týden později ve dnech 20.- 23. října mají jezdci šanci účastnit se CSN-A a také CSN-B ve Wiener Neustadtu v Lake Aréně. Ve stejném termínu se konají i národní závody CSN-B* v Linzi a CDN-B* ve Stadl Pauře.

Poslední říjnový víkend 28. – 30. října přinese především mezinárodní halové závodyareálu Linz-Ebelsberg, kde poměrně tradičně nechybí čeští jezdci n startu. Vypsány jsou soutěže při CSI2*, CSIYH1*, CSICH/J-A a CSIU25-A.  O tomto víkendu se bude také závoditMarkgrafneusiedlu, kam dříve vyrážela především početná výprava pony jezdců. Tentokrát jsou vypsány drezury CDN-A a CDN-B.

měsícem listopaduubývá počet závodů i v Rakousku. Nicméněprvním týdnu 4. – 6. listopadu se jezdci mohou vypravit do Ebreichsdorfu na CSN-B* a CSNP-B*. Následující týden 10. – 13. listopadu se závodí při mezinárodním mítinku ve Wiener Neustatdu, a to při CSI2* a CSIYH1*. Zároveň se konají drezurní závody CDN-A* a CDN-B* ve Weikersdorfu a CSN-B a CSNP-BMarkgrafneusiedlu.

Nicméně mezinárodní závody ve Wiener Neustadtu pokračují i ve dnech 17. – 20. listopadu, a to s podobným rozpisem. V témže termínu je pak i CSN-C, CSNP-C a CDN-C ve Stadl Pauře. Poslední listopadový víkend jsou vypsány závody ve Weikersdorfu (CDN) i Ebreichsdorfu (CSN, CSNP).

V kalendáři se na měsíc prosinec dají zatím najít dvoje závody. Nejprve CSN-B a CSNP v Ebreichsdorfu ve dnech 2. – 4. prosince a poté největší skokový podnik během tohoto období, a to CSI4* společně s CDI-W a CDI4* v Salzburgu. Jedná se o tradiční Mevisto Amadeus Horse Indoors, který se uskuteční ve dnech 8. – 11. prosince. V loňském roce jsme zde měli zástupce díky Aleši Opatrnému, Anně Kellnerové a Sofii Najmanové.

Sezam závodů můžete najít na stránkách rakouské jezdecké federace ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE