reklama 11C

Hábová neporazitelná ve Zduchovicích i v neděli

ikonka

Hattrick v nejnáročnějších úlohách TT v rámci zduchovického Národním drezurním poháru ČJF si odváží Tereza Hábová. Poslední třetí vítězství si jezdkyně v sedle Jamese Bonda připsala v neděli 1. července v úloze IM-B…
01.07.2018 21:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V nedělní náročné úloze IM-B se představily celkem čtyři dvojice. S náskokem více jak dvou procent uzavřela tento mítink třetím vítězstvím v řadě v soutěži s úrovní TT Tereza Hábová, která byla v sedle Jamese Bonda tentokrát ohodnocena na 67.708 %.

Další dvě příčky na stupních vítězů obsadila se svými svěřenci Adéla Neumannová. Lepší úlohu předvedla v sedle Babyolan Van Lange Weeren, se kterým získala hodnocení 65.416 %. Pro bronzovou příčku si tato jezdkyně dojela s Ediem 1, a to s výsledkem 63.083 %.

Nedělní program nabídl také soutěž stupně T. V úloze IM-1 se nejvíce dařilo Petře Miki Civišové, která se radovala z vítězství spolu s koněm Europe-M za výsledek 66.029 %. Stříbro si odtud odvezla její stájová kolegyně Anna Mikolášová, která v sedle koně Colet 1 dokončila svou úlohu za 65.294 %. Elitní trio uzavřel Radek Carva spolu s koněm Wart AB s 63.382 %.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE