reklama 11D

Guerdat vítězem Světového poháru ve Stuttgartu

ikonka

Pětidenní mítink Stuttgart German Masters vyvrcholil v neděli 19. listopadu již pátým kvalifikačním kolem v rámci skokového Světového poháru 2017/2018. Pro vítězství si zde v kvalitní konkurenci dojel švýcarský reprezentant Steve Guerdat…
19.11.2017 18:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do soutěže v rámci skokového Světového poháru 2017/2018 nastoupilo bezmála čtyřicet dvojic. Ze startovní listiny nabité skokovými hvězdami se celkem šestnácti jezdcům podařilo protnout cílovou pásku základního kola bez zatížení jediného trestného bodu, a ti se tak probojovali do rozeskakování.

Mezi účastníky rozeskakování nechyběla ani čtveřice německých jezdců, těm se ale nepodařilo potěšit domácí publikum vítězstvím.

Pro zlatou příčku si zde totiž dojel švýcarský reprezentant Steve Guerdat, který v sedle Hannah spolu s nulou dojel do cíle rozeskakování navíc s jednoznačně nejlepším časem 48,19 vteřin.

Na druhou i třetí příčku se pak postavily dvojice v německých barvách. Druhé místo patřilo Philippovi Weishauptovi, který dokončil rozeskakování v sedle koně Asathir v čase 48.76 sekundy. Elitní trojici uzavřel Christian Ahlmann, který se zde představil spolu s koněm Epleaser van´t Heike.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE