reklama 11B

Grand Prix ve Valkenswaardu při GCT pro Schutterta

ikonka

Druhým vrcholem sobotního dne 11. srpna byla ve Valkenswaardu v rámci soutěží Global Champions skoková Grand Prix, která se jela při Global Champions Tour. O pouhou setinu vteřiny se z vítězství nakonec radoval Nizozemec Frank Schuttert…
11.08.2018 22:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve Valkenswaardu bylo možné vidět velice napínavý a kvalitní sport, kdy o pořadí na prvních dvou místech rozhodoval nejmenší možný časový rozdíl. O pouhou setinu vteřinu totiž dosáhl lepšího výsledku nizozemský zástupce Frank Schuttert, který dokončil s Chianti´s Championem trasu rozeskakování v čase 39,89 vteřiny.

Na druhou příčku tak odsunul německého zástupce Marcuse Ehninga, který v této náročné zkoušce sedlal Cornada NRW. Již s větším rozestupem si dojel pro třetí místo další německý zástupce, a to Chtistian Ahlmann. Ten se s Tokyem dostal do cíle v čase 41,01 vteřiny.

Základní kolo této Grand Prix dokončilo bezchybně poměrně mnoho dvojic, a to jedenáct. V rozeskakování však zopakovali bezchybnou jízdu pouze čtyři jezdci. Vedle již zmíněných se jednalo o Nielse Bruynseelse, který v týmové soutěži jezdí za tým Prague Lions. Tento Belgičan sedlal Cas de Liberté Z a vsadil na jistotu. V rozeskakování tolik nespěchal a soustředil se na bezchybný projev, což se mu podařilo. Nakonec se mohl radovat ze čtvrté pozice.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE