reklama 11B

Grand Prix v Lyonu pro Deussera

ikonka

Německý reprezentant Daniel Deusser si stále drží skvělou formu, což potvrdil během pátečního dne 2. listopadu ve francouzském Lyonu. V Gran Prix při CSI5*-W totiž vítěze předešlého kola Světového poháru nechyboval a zvítězil…
03.11.2018 08:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Německému zástupci Danielu Deusserovi se dařilo již ve Veroně, kde uplynulou neděli 28. října slavil vítězství v kvalifikační soutěži Světového poháru. Tento Němec si dobrou formu udržel i do francouzského Lyonu, který je právě dějištěm dalšího kola Světového poháru pro jezdce západoevropské ligy.

Během pátečního dne byla na programu skoková Grand Prix, která uzavírala tento závodní den. Na startu se sešlo celkem 49 dvojic, které se představily na parkuru 160 centimetrů vysokém. Jednalo se o soutěž s rozeskakováním, do které tentokrát postoupil nebývale velký počet jezdců.

Celkem dvacítka se totiž bezchybnou jízdou do rozeskakování kvalifikovala. Pro vítězství si nakonec po bezchybné jízdě v čase 34,60 vteřiny dojel právě Daniel Deisser, který sedlal Tobaga Z.

Ze sedmi bezchybných jezdců měl nejlepší čas. Ten však pokořil Niels Bruynseels. Belgičan bohužel s klisnou Gancia de Muze jednou chyboval, a tak se musel spokojit s osmou příčkou. Jeho čas byl 34,16 vteřiny.

Za vítězným Deuserrem se na druhé místo dostal Steve Guerdat s Biancou, který však již nepokořil hranici 35 vteřin a do cíle se dostal v čase 35,34 vteřiny. O dalších 25 setin vteřiny pomalejší jízda vynesla třetí příčku belgickému zástupci Olivieru Philippaertsovi s H&M Legend of Love.

Během sobotního dne se uskuteční dvě skokové zkoušky v rámci CSI5*.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE