reklama 11D

Grand Prix v Helsinkách pro Weishaupta

ikonka

Německý reprezentant Philipp Weishaupt udržel formu z předešlého dne a v sobotu 20. října patřil při CSI5*-W v Helsinkách opět mezi nejlepší. V nejtěžší skokové zkoušce dne, Land Rover Grand Prix, si dojel zaslouženě pro vítězství…
20.10.2018 20:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem šest jezdců překonalo základní kolo sobotní Grand Prix bez trestných bodů. Jednalo se o parkur 160 centimetrů vysoký a tato bezchybná šestka postoupila do rozeskakování. V něm nechyběla ani jedna domácí dvojice. Finka Anna-Julia Kontio však s Ornellaiou nakonec skončila po jedné chybě na šesté pozici.

Celkem čtyři jezdci zopakovali bezchybný výsledek a o pořadí rozhodoval dosažený čas. Ten měl s přehledem nejlepší německý reprezentant Philipp Weishaupt, který se představil s Asathir. Dvojice se dostala do cíle v čase 32,30 vteřin.

Ještě jeden jezdec pokořil hranici 33 vteřin, a to holandský zástupce Maikel van der Vleuten. S Danou Blue ztratil na vítěze 0,63 vteřiny.

Na dalších příčkách byl již časový rozestup větší. Třetí dokončil Denis Lynch s The Sinner, když absolvoval trasu rozeskakování v čase 35,28 vteřiny. Čtvrtá bezchybná jezdkyně opět reprezentovala Německo, a to Angelique Rüsen. Ta sedlala Araca du Seigneur Z.

V neděli závody vyvrcholí soutěží Světového poháru.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE