reklama 11D

Grand Prix při GCT v Madridu pro Mahera

ikonka

Pro vítězství v Grand Prix jedoucí se při Global Champions Tour v Madridu si dojel svým výkonem v rozeskakování Ben Maher. V sobotu 5. května v této soutěži 160 centimetrů vysoké sedlal koně Explosion W a v cíli měl dvouvteřinový náskok…
05.05.2018 21:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Stefano Grasso/LGCT

 

V sobotní závěrečné soutěži v rámci Global Champions se představilo 35 kvalifikovaných dvojic. Se základním parkurem na výšce 160 centimetrů si nakonec poradilo deset jezdců bezchybně, a ti se tak utkali o první příčky v rozeskakování.

I napodruhé se celkem sedmi jezdcům podařilo dokončit bez trestných bodů a ke slovu se tak dostal čas. Velice dobrý čas 37,73 vteřiny nakonec stačil britskému zástupci Benu Maherovi s přehledem na první místo. Na parkuru sedlal koně Explosion W.

Tato soutěž nakonec měla dva jezdce na druhé pozici. Naprosto shodný čas totiž předvedli Nicola Philippaerts s koněm H&M Harley vd Bisschop a také Eduardo Alvarez Aznar a Rokfeller de Pleville Bois Margot. K překonání trasy rozeskakování potřebovali 39,79 vteřiny.

Ještě jedna jezdkyně v rozeskakování pokořil hranici 40 vteřin, a to Danielle Goldstein. V sedle koně Lizzeimary dokonce překonala i čas vítěze, když si připsala na své konto 37,28 sekund. Nevyhnula se však jedné chybě, která ji tak místo vítězství zařadila na osmé místo výsledkové listiny.

Do této Grand Prix se po velice kvalitním výkonu v kvalifikační soutěži dostala i česká reprezentantka Anna Kellnerová. S Balguerem byla jedinou z jezdců Prague Lions, komu se podařilo startovat v této soutěži. V samotné Grand Prix si pak připsala na konto 16 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE