reklama 11C

Grand Prix při CSIO Spruce Meadows pro El Dahana

ikonka

V neděli 9. září se v kanadském Spruce Meadows jela při mezinárodních závodech CSIO5* CP International Grand Prix, která je součástí Rolex Grand Slamu. Pro vítězství si dojel egyptský reprezentant Sameh El Dahan…
10.09.2018 17:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Náročná dvoukolová soutěž s výškou překážek až 170 centimetrů měla na svém startu celkem 43 účastníků. Do druhého kola se dostalo nejlepších dvanáct jezdců. Týkalo se to nejen bezchybných, ale i těch, kteří dokončili první kolo s jednou chybou a poměrně rychle.

U pouze dvou jezdců však zůstalo bezchybné konto po dvou kolech. O tom, zda zvítězí egyptský jezdec Sameh El Dahan nebo Nizozemec Maikel van der Vleuten, se rozhodovalo v rozeskakování.

Velice těsné výsledky v tomto dvoučlenném rozeskakování nakonec hovořily ve prospěch egyptského jezdce Sameha El Dahana. V sedle Suma´s Zorro dokončil rozeskakování bezchybně a v čase 42,210 vteřiny. Druhý Maikel van der Vleuten s Verdim TN taktéž nechyboval, na první místo přitom ztratil pouze 0,77 vteřiny.

Třetí pozici získala Beezie Madden, která se s koněm Coach připravila o účast v rozeskakování jedním trestným bodem. Ten obdržela v druhém kole.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE