reklama 11C

Gill Polo Arena Challenge Cup vyhrál tým Dworek

Během uplynulého víkendu se v sídle GILL POLO klubu ve stáji Ostrov v Chlumci nad Cidlinou uskutečnil historicky první halový turnaj v pólo v České republice - GILL POLO ARENA CHALLENGE CUP. Přinášíme vám podrobnosti i fotogalerii...
23.04.2013 12:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Foto Šárka Veinhauerová
 
 
Víkendového klání se zúčastnily čtyři týmy: Tým MAENTIVA - Naveed Gill a Matthew Blaken, Tým INSIGHT HOME - Jan Průcha, Mark Robinson a Tomáš Novák, Tým Dworek - Marek a Tomasz Setkiewicz a Graham Douglas a Tým GILL POLO - Šárka Gill a Kateřina Zeka Dombiová. V sobotu hráči odehráli první čtyři utkání a v neděli dopoledne se pokračovalo
 
Během nedělního dopoledne se začalo scházet hodně diváků, fotografů a novinářů. Dorazila i Česká televize, která pořizovala z průběhu celé akce záznam a rozhovory. Celým dnem diváky doprovázel moderátor Miroslav Šimůnek. VIP oběd pro diváky i hráče zajistila společnost Dworek a CIN CIN, po pauze na sluníčku se všichni vrátili do haly na semifinálové utkání.
 
Velkou popularitu u diváků si získal již od začátku turnaje tým GILL POLO složený pouze z žen – což byla česká premiéra. Dámy v prvním utkání prohrály s týmem MAENTIVA, kde se proti sobě postavil manželský  pár Šárka a Naveed Gill. Oba týmy se znovu setkaly v semifinále a tentokrát v dramatické hře za velkého aplaudování diváků zvítězily Šárka a Kateřina, a tím si zajistily krásné třetí místo
 
Následovalo finálové utkání, kdy se ve velmi náročném zápase utkaly týmy Dworek proti týmu INSIGHT HOME. V závěru s menším bodovým náskokem zvítězil skvělý tým Dworek. Nováčci v pólu, členové GILL POLO klubu z Polska, Tomasz a Marek Setkiewicz dokázali i pod tlakem soupeře zachovat chladnou hlavu a za plné podpory zkušeného hráče Grahama Douglase v turnaji získali cenu nejvyšší.
 

Výsledky:

1. místo tým Dworek
2. místo tým INSIGHT HOME
3. místo tým GILL POLO
4. místo tým MAENTIVA
 
Velké poděkování patří rozhodčí , Octavii Cambell-Davys, která je certifikovanou rozhodčí Hurlingham Polo Association. Skvělý výkon podávali všechny pólo klisny GILL POLO klubu. Diváci sami rozhodli a zvolili si nejlepšího pólo pony celého turnaje. Tím se stala klisna z Brazílie Bugra, na které hrála Šárka Gill. Klisna si díky výhře užije pytel krmení od společnosti CEREA. Medaili za nejlepší hráčku celého turnaje získala Kateřina Zeka Dombiová.
 
Celé nedělní odpoledne diváky mile provázely hostesky ze společnosti Prestige Models. Pólo je v České republice relativně nový sport a GILL POLO děkuje všem příznivcům a sponzorům za velkou podporu. Jak stojí v logu GILL POLO klubu PASSION PEOPLE FUN – VÁŠEŇ, LIDÉ, ZÁBAVA – a o tom byl celý víkend.
 
Fotografie pořizovala Šárka Veinhauerová, reportáže a fotografie Martin Horký a Kateřina Vítková (MF DNES) a záznam natáčela Česká televize. Mediální partnerem se stali: portál JEZDCI.cz, EQUITV.cz. a časopis GALOPP REPORTER.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE