reklama 11C

GP Special při CDI Brno pro Rakušanku Prunthaller

ikonka

V sobotu 16. června se o vrchol závodního dne v Brně při CDI-W postarala soutěž Grand Prix Special. Pro vítězství si dojela rakouská reprezentantka Ulrike Prunthaller, která s koněm Bartlgut´s Quebec jako jediná získala hodnocení nad 70 %...
16.06.2018 21:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Rakouská jezdkyně Ulrike Prunthaller předvedla vydařenou drezurní úlohu a za svůj výkon dostala od rozhodčích 71,595 %. To jí zajistilo s koněm Bartlgut´s Quebec zaslouženě vítězství. I druhou příčku pak získala rakouská dvojice, a to Timna Zach a Florenz 61 (69,255 %). Třetí nejlepší výkon podala Polona Kalan s koněm Rhytm and Blues (68,298 %), zástupci Slovinska.

V této hlavní soutěži sobotního dne nastoupilo na start celkem 13 dvojic. Mezi nimi nechyběla ani jedna česká. Jednalo se o Pavlu Rubíčkovou s koněm Xangai. Česká jezdkyně si připsala na konto 65,042 %, což jí vyneslo konečné deváté místo.

Nejlepší české výkony bylo možné vidět v juniorské kategorii. Zasloužila se o ně Eva Vavříková, která si se svými koňmi dojela pro druhou a třetí příčku konečného pořadí. O něco lepší výkon tentokrát podala s koněm Siracusa, o bod méně pak získala s Belle Ennie.

O závěr sobotního dne se postarala soutěž Grand Prix, která se jela jako kvalifikace do nedělní soutěže.  Pro první příčku si s náskokem více jak procenta dojeli zástupci z Lucemburska, Sascha Schulz a Dragao.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodům, viz odkaz níže.

Foto: Stanislav Pitela




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE