reklama 11B

GP Freestyle v Lyonu ovládla Němka Werth

ikonka

Další soutěž jedoucí se v rámci drezurního Světového poháru získala pro sebe německá jezdkyně Isabell Werth. V sedle Emilia nenašla přemožitele v páteční Grand Prix Freestyle, která se dne 3. listopadu jela při CDI-W ve francouzském Lyonu…
04.11.2017 09:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Stejně jako ve čtvrtek, i v pátek bylo možné slyšet po kvalifikační soutěži Světového poháru v drezuře německou státní hymnu. Isabel Werth totiž získala s Emiliem v úloze Grand Prix Freestyle vysoké hodnocení 86,115 % a s náskokem více jak tří procent si dojela s přehledem pro první místo. Druhou příčku si zajistila španělská dvojice Beatriz Ferrer-Salat a Delgado, když si na své konto připsala 82,630 %. Elitní trio doplnil Švéd Patrik Kittel a Deja, a to s výkonem 81,555 %.

Zároveň je Patrik Kittel průběžně vedoucím jezdcem Světového poháru západoevropské ligy, když má na kontě 54 bodů. Druhá je Švýcarka Marcela Krinke Susmelj s výraznějším odstupem, když si zapsala zatím 31 bodů. Sezona 2017/2018 Světového poháru je však teprve na začátku a dá se předpokládat, že se pořadí ještě zamíchá. Jezdcům se totiž započítávají 4 nejlepší výsledky. Loňská vítězka celé série, Isabell Werth, v letošním žebříčku neboduje, neboť je automaticky kvalifikovaná. Musí se jen představit na některých kvalifikačních kolech.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE