reklama 11C

GCT přivítá v Madridu téměř kompletní TOP10

Devět z deseti nejlepších parkurových jezdců světa je nahlášeno k účasti ve čtvrtém kole Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Představí se současný lídr žebříčku GCT Lorenzo de Luca i obhájce z loňské GP Marcus Ehning…
11.05.2017 09:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Marcus Ehning vyhrál v roce 2016 GP Madridu. Foto: GCT / Stefano Grasso

Působivé složení má seznam startujících pro čtvrtý mítink série GCT a GCL, který se odehraje 19. – 21. května v Madridu. Tisíce diváků, které pojmou tribuny v areálu Club de Campo Villa de Madrid, uvidí momentálně vedoucího jezdce bodování série Itala Lorenza de Lucu, chybět nebude také vítěz loňské Grand Prix Marcus Ehning (GER). 
 
Z žebříčku Mezinárodní jezdecké federace bude z desítky nejlépe postavených jezdců světa chybět jediný. Dorazí Kent Farrington (USA), který je na první příčce, stejně jako všichni skokani od čísla tři tedy Daniel Deusser (GER), Eric Lamaze (CAN), Christian Ahlmann (GER), už zmíněný de Luca (ITA), Marcus Ehning (GER), Simon Delestre (FRA), Kevin Staut (FRA) a Scott Brash (GBR).
 
To ovšem není vše. V současnosti vedoucí tým v soutěži GCL Valkenswaard United vysílá osvědčenou dvojici Bertram Allen a Alberto Zorzi. Ir a Ital závodili za tento celek prozatím ve všech kolech. 
 
Plejáda jmen špičkových sportovců je nepřeberná. Jejich seznam najdete ZDE.
 
Závodit se začíná v Madridu v pátek 19. května, kdy je na programu první kolo týmové soutěže GCL. Druhé kolo a také Grand Prix GCT se pojede o den později. Neděle nabídne v úrovni 5* jednu soutěž s překážkami do 155 cm.
 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE