reklama 11C

Fríští koně pro Kapku naděje na zámku ve Ctěnicích

V sobotu 10. srpna se v prostorách pražského zámku Ctěnice uskuteční velmi zajímavá akce, jejíž název mnohé prozrazuje: „Fríští koně pro Kapku naděje“. Při charitativní akci budete moci obdivovat krásu fríských koní a zároveň pomoci pro dobrou věc!
01.07.2013 11:44  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Koně pomáhali člověku již před mnoha a mnoha lety, takpomáhají i nadále. Rozhodli jsme se využít nespoutanou krásu fríských koní, ušlechtilost, ladnost jejich pohybu a doslova spojit koňskou sílu s nadějí, ohleduplností a srdečností, a to vše ku prospěchu nadačního fondu Kapka naděje,“ říká hlavní organizátorka akce Pavlína Vacátková.
 
Není nic krásnějšího, než vidět radost v dětských očích, než cítit, že život má svůj smysl a že i v tomto dětském světě, mnohdy plném smutku, strachu a těžkých chvil existuje naděje.
 
„Člověk bohužel nedokáže zázraky, dokáže ale pomoci skutečně tam, kde je třeba. Přijďte se proto 10. srpna podívat na zámek Ctěnice, kde budete moci obdivovat krásu fríských koní a zároveň tak pomůžete těm dětem, které vaši pomoc opravdu potřebují,“ zve za pořadatele Pavlína Vacátková. 
 
Představí se přední chovatelé fríských koní v ČR, mistr opratí pan Iš, Vendula Šponarová v drezuře, práci ve volnosti, Sandra Doležalova v dámském sedle a další. V prostorách galerie se bude konat vernisáž pana Dalibora Gregora, předního fotografa známého díky svým publikacím u nás i ve světě, věnovaná právě historii fríského plemene, zkrátka program bude opravdu bohatý.  
 
Více informací najdete na adrese www.koneprokapku.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE