reklama 11A

Frenštátské kolbiště prochází výraznou změnou

Travnaté kolbiště ve Frenštátu pod Radhoštěm prochází letošní rok výraznou změnou. Probíhá tam generální výměna travnatého povrchu, který nahrazují travním kobercem. Tráva tak ve Frenštátu zůstane, kvalitou však bude srovnatelná se zahraničím…
20.07.2017 10:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O plánech změnit povrch na kolbišti ve Frenštátu jsme vás již dříve informovali. Nyní tak přinášíme další informace a průběžné informace včetně fotogalerie. V TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm již mají za sebou velký kus práce, co se nového povrchu na kolbišti týká. Dosavadní trávu nahradí v blízké době travní koberce a kolbiště tak bude svým povrchem srovnatelné s podobnými povrchy na evropské úrovni. Travnatých povrchů je totiž v zahraničí poměrně mnoho a konají se na něm jedny z nejtěžších závodů, ať již mistrovství Evropy či Global Champions Tour.

Ve fotogalerii se můžete podívat, jak postupují ve Frenštátu pod Radhoštěm s výměnou. Letos se kvůli tomu uskuteční Velká cena Frenštátu pod Radhoštěm výjimečně v Olomouci, avšak příští rok si jezdci již budou moci tento povrch naplno vyzkoušet při takovéto velké akci. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE